A la carte 

Uiteraard houden wij rekening met uw allergieën of dieet wensen.

Voorgerechten

Geitenkaas – 12

biet | granny smith | ui | gember

 

Zalm – 14.5

huis gerookt | venkel | krab | citrus

 

Eendenlever – 16.5

suikerbrood | aceto  | hazelnoot | kumquat

 

Steak tartaar – 12

miso | boerenkool | aardpeer 

Hoofdgerechten

Gnocchi – 19.5

aardpeer | cepes | knoflook | palmkool

 

Catch of the day – 19.5

 

Schol – 24

kervelwortel | dragon | beurre blanc

 

Rund – 28

ossenhaas| schorseneer | nori | short rib

(supp. eendenlever 7,5)

 

Desserts

Kokos- 8

pandanblad| banaan | pistache | karamel 

 

Chocolade – 8

peer | belper knolle | yoghurt

 

Kaas fromagerie – 13

appelstroop | brioche | 5spice

Keuken

De keukenbrigade staat onder leiding van Chef-kok Robin Stoof die in diverse gerenommeerde restaurants, bij diverse sterren restaurants en met een culinair avontuur in Bonaire, zijn geheel eigen stijl heeft ontwikkeld. Zijn innovatieve menu’s in combinatie met moderne kooktechnieken dagen u uit te genieten van ieder ingrediënt en de lokale en regionale producten waarmee hij deze bereidt. Met veel respect voor de producten, passie en gedrevenheid worden de gerechten door hem en zijn team bereidt met als enige doel: u een onvergetelijke avond te laten beleven. 

4

gangen

€58,-

5

gangen

€68,- 

6

gangen

€78,-

7

gangen

€88,-

Chef’s Table

Een bijzondere en onvergetelijke ervaring waar u met 4 personen tegelijk van een gastronomisch Chefs menu kunt genieten onder het toezien van de inspanningen van de  keukenbrigade welke speciaal voor u het menu bereidt. En deze beleving wordt natuurlijk helemaal compleet als u dit combineert met een wijn arrangement of een mooie fles wijn van onze wijnkaart.